Seninki Dertmi - Hayko Cepkin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Seninki Dertmi - Hayko Cepkin

  (Em)  (g)   (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  içimden bir ses           oooo  ooo   ooo

  (Em)  (g)   (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  Uyanma diyor               ooo  oo  oooo

  (Em)  (g)   (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  Bailayan heriey             ooo  ooo   ooo

  (Em)  (g)   (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  iimdi bitiyor  o o o        ooo  ooo   aaa

  (Em)  (g)   (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  içimden bir ses           oooo  ooo   ooo

  (Em)  (g)   (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  Uyanma diyor               ooo  oo  oooo

  (Em)  (g)   (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  Bailayan heriey             ooo  ooo   ooo

  (Em)  (g)   (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  iimdi bitiyor  o o o        ooo  ooo   oo

  (Em)  (g)   (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  Susamii   dilim           oooo  ooo   ooo

  (Em)  (g)   (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  Bir damla su ver            ooo  oo  oooo

  (Em)   (g)  (d)  (a)      (em) (g) (d) (a)
  Seven  sen  olunca         aaa  aa   aaaa

  (Em)   (g)  (d)  (a)       (em) (g) (d) (a)
  Uyanmak isterim   aa       aaaa    A    A

Söyleyen : Hayko Cepkin - Bu gitar akoru 1930 kez okundu

Hayko Cepkin şarkıları

+ Ben Gideyim
+ Bertaraf Et
+ Firtinam
+ Görmüyorsun
+ Hüzünle Kariiik
+ Melekler
+ Seninki Dertmi
+ Siki Tutun
+ Siren
+ Yalniz Kalsin
+ Yarasi Sakli