Sensizim - Hasret Gültekin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sensizim - Hasret Gültekin

Intro : Am-dm-am-am-dm-am-dm-am-bb-am

Am   Dm           Am
Yine kederdeyim yine
Am      Dm            Am
Sensiz geçen her günümde
Dm                  Am
Hislerim doruia ulaiti
Bb                      Am
Yapayalnizim kendi halimde

Am              Bb     Am
Gidiyorum ardima bakmadan
Am   Bb           Am
Sana bir not yazmadan
Dm                    Am
Geçemem istesem de senden
Bb                    Am
Bu ayrilik senin yüzünden

Am         Dm        Am
O kadar kolay mi sandin
Am      Dm      Am
Sensiz nefes almak
Dm                Am
Ne çok isterdim iimdi
Bb               Am
Senin yaninda olmak

intro---------
Am       Dm      Am
Hiç mi sevmedin beni
Am   Dm          Am
Hala unutamadim seni
Dm           Am
Tutamam ellerini
Bb              Am
Unutamam gözlerini

Am            Bb        Am
Özleminle geçen her dakika
Am       Bb       Am
Bir çiilik oldu sana
Dm             Am
Beni anlamasan da
Bb               Am
Seviyorum seni hala

Am            Dm    Am
Her ieyimdin sen benim
Am         Dm     Am
Buruktu sana yüreiim
Dm                 Am
Aciyordu inan bedenim
Bb                    Am
Artik sana uzak gözlerim

Söyleyen : Hasret Gültekin - Bu gitar akoru 1442 kez okundu

Hasret Gültekin şarkıları

+ Dailar Atamadim Sevdami
+ Otuzüç Kuriun
+ Sensizim