Otuzüç Kuriun - Hasret Gültekin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Otuzüç Kuriun - Hasret Gültekin

C#m                      Bm            C#m
   Vurun ulan vurun vurun  ben kolay ölmem }2
F#m                                  E
Ocakta küllenmii közüm karnimda sözüm var
D     Bm    C#m
 Haldan  bilene 
F#m                     E     Bm  E
   Babam gözlerini verdi Urfa önünde
A      C#m Bm C#m
 Üç de kardaiini
A                 C#m
Ömrüne   doyamamii  üç dal parçasi 
D          Bm  C#m
  Üç nazli selvi
Bm    E     Bm    E      Bm  D    C#m
  Burçlardan  tepelerden minarelerden
Bm       E     Bm  E     D      C#m
  Kirve, hisim,   aiiret çocuklari  

C#m                          Bm
Fransiz kuriununa karii koyanlar 
F#m            Bm            E       D     E       C#m  
Biyiklari yeni terlemii daha benim küçük dayim nazif
Bm     E Bm  E  Bm  E   C#m
Yakiiikli hafif iyi süvari

Bm    E       Bm    E     E     D   C#m
Vurun kardai  demii vurun namus günüdür
Bm    E    Bm    E
Vurun ulan demii vurun

Ve iaha kaldirmii atini.......

Söyleyen : Hasret Gültekin - Bu gitar akoru 1670 kez okundu

Hasret Gültekin şarkıları

+ Dailar Atamadim Sevdami
+ Otuzüç Kuriun
+ Sensizim