Beni Anlayamazsin iimdi - Hardal - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Anlayamazsin iimdi - Hardal

C                    Dm
Beni anlayamazsin iimdi
E7                          Am
Günlerin bahar arzularin rüzgardir
F               G
Gençlik dudaklarinda bir iarki
 C       Am   Dm     E7    Am
Yanaklarinda renk gözlerinde hevestir

C                    Dm
Beni anlayamazsin iimdi
E7                          Am
Günlerin bahar arzularin rüzgardir
C                    Dm
Beni anlayamazsin iimdi
E7                       Am
Gündüzler uzun geceler kisadir

F              G     C            Am
Yatar yatmaz uyursun ne düiünce ne hayal
Dm
ihtimal
E7              Am        Dm
Gönülden sevmek nedir bilmezsin
           Am     Dm
ien bir türküdür sesin
    E7
Ama bir gün
       F       G      C       Am
Yapraklar dökülmüi sararmii yüzün
     F      G          C       Am
Geceler uzamii sonsuz bir ah gibi
F         E7            Am
Ocaiin baiinda gözlerin belki
     Dm    E7    Am
Takilir kalir yanan kütüie
F          G         C     Am
Anarsin gönülden sevmiiti diye

     F        G         C      Am
O zaman dudaklarinda ismim dolaiir
F       E7           Am
Bakiilarin gözlerimi ararsa, eminim
    Dm      E7    Am
Ocakta tutuian ruhum olacaktir
C                    Dm
Beni anlayamazsin iimdi
    E7                       Am
Günlerin bahar arzularin rüzgardir

Söyleyen : Hardal - Bu gitar akoru 1507 kez okundu

Hardal şarkıları

+ Beni Anlayamazsin iimdi
+ Gece Vakti

+ Damla Damla ( 45966 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40490 )