Ala Gözlerini - Haramiler - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ala Gözlerini - Haramiler

Em-G-Am

 (  Em            D           Em
 (  Ala gözlerini sevdiiim dilber
2(  Em         G      D          Em
 (  Yar senin ahdina durmazmi sandin

 (  Em                D           G
2(  Hatirin hoi olsun birin bin olsun
 (  Am          G         D           Em
 (  Senden alasini canim bulmaz mi sandin

 (  Em       C      D      Em
 (  Doiru gelenlere doiru varayim
2(  Em        C      D        Em
 (  Halden bilenlere kurban olayim
    Em                   D             G
    Sen birini bulmuisun bende bende bulayim
    Am          G           D           Em
    Güzeller dengini canim bulmazmi sandin

 (  Em                D        Em
 (  Karacaoilan derki böyle olmasin 
2(  Em       G     D         Em
 (  Arada engeller murad almasin

 (  Em                D         Em
 (  Sana senden olmui benden olmasin
2(  Am           G         D          Em
 (  Herkes ettiiini canim bulmazmi sandin

Söyleyen : Haramiler - Bu gitar akoru 1877 kez okundu

Haramiler şarkıları

+ Ala Gözlerini
+ Alin Yazisi
+ Balikçinin Öyküsü
+ Çaiir beni
+ Kar Yaiiyor Bugün Ankara'da
+ Kar Yaiiyor Bugün Ankara'ya
+ Mavi Duvar
+ Sürgün
+ Yastayim

+ Çareler Çaresiz ( 81129 )
+ Bu Kez Anladim ( 66124 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52089 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48920 )
+ Git ( 41277 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40512 )