Hoigeldiniz - Hande Yener - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hoigeldiniz - Hande Yener

Am                                            F
Korkusuzluiunuzdan korkmui korkular edinmiiseniz
G                                        E
Öfkesizliiinizden çekmii tövbeler beienmiiseniz
Am                                           F
Kimsesizliiinizden kovulmui isirilmii hissetmiiseniz
G	E            Am
O sizseniz o sizseniz hoigeldiniz

Am                                  F
Dostum zaman silmii benim gözümden akan yailari
                            E
Vakitsiz düitüiüm o erken aiklarin
Am                           F
Canim çekmiyor artik o eski suçlari
	                        E
Kara kiia direnen bahardan korkar mi

Am                  Dm     E 
Çal hadi çal, hadi çal iarkimi
      Dm                E            Am
Biran olsun unutursun arsiz yalnizliiini
Am                  Dm          E
Çal hadi çal, hadi çal çal iarkimi
Dm                   E               Am
Hiç korkma kovalariz o meihur ieytanlari

Söyleyen : Hande Yener - Bu gitar akoru 1647 kez okundu

Hande Yener şarkıları

+ Aikin Ateii
+ Armagan
+ Balon
+ Hoigeldiniz
+ iansin Bol Olsun
+ içmiiim Dertliyim
+ Kirmizi
+ Küs
+ Mendil
+ Sen Yoluna Ben Yoluma
+ Yalanin Batsin
+ Yoksa Mani

+ Çareler Çaresiz ( 81610 )
+ Bu Kez Anladim ( 66483 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52415 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49308 )
+ Zor ( 47338 )
+ Damla Damla ( 46482 )
+ Söz Vermiitin ( 46024 )
+ Ankara ( 45743 )
+ Git ( 41631 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40947 )