Aikin Ateii - Hande Yener - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aikin Ateii - Hande Yener

Am                  x (dm)
Fener alayi gibi iu mübarek
G            x (am)
Aik dünyamiz duman alti
Am               x (dm)         (2 kere)
Yanan yanana ama piien yok
G               x (am)
iki lafin arasi aik acisi

C
Yazin çikan orman yangini gibi
G
Yazin yakmadiii çok belli
G                               (2 kere)
Kundaktan çikan her çocuiuna
Em7              Am
Sen öirettin aik aik ateii

F Esus4 E

Am
Aikin ateii yakarmii ateii
G
Duydunuz mu aikin ateiini
Dm                              (2 kere)
Hangi ateite yanmayi dilerdin
E7sus4          Am
Piimeyene söyle ne denirdi

X
Çii mi ha ha

Am
Halbuki birak peiimizi uzanalim
Am
Çimenler üstüne aik açalim
Am
Görelim günümüzü görelim ilerde
Am
Ne olursak olalim biz olalim

 'X' olan yerlerde akor basilmayacak  ama eier o kisimlarda
Akor basmak isteniyorsa parantez içindekiler çalinacak
E-mail: burakbaltaci@yahoo.com

Söyleyen : Hande Yener - Bu gitar akoru 2455 kez okundu

Hande Yener şarkıları

+ Aikin Ateii
+ Armagan
+ Balon
+ Hoigeldiniz
+ iansin Bol Olsun
+ içmiiim Dertliyim
+ Kirmizi
+ Küs
+ Mendil
+ Sen Yoluna Ben Yoluma
+ Yalanin Batsin
+ Yoksa Mani

+ Çareler Çaresiz ( 81979 )
+ Bu Kez Anladim ( 66711 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52647 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49613 )
+ Zor ( 47611 )