Urfa Türküsü - Halk Türküsü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Urfa Türküsü - Halk Türküsü

Am             E
Urfanin etrafi dumanli daglar aman aman } 2
Am         E           F          E
Içerim yaniyor yar yar gözlerim aglar } 2
Am               E
Benim bu derdime bulunmaz derman aman aman } 2
Am           E                     F
Gezme ceylan bu daglarda seni avlarlar
Am        E             F         E
Anandan babandan yardan ayri koyarlar
Am              E
Urfa daglarinda gezer bir ceylan aman aman } 2
Am         E              F        E 
Yavrusun yitirmis yar yar agliyor aman } 2
Am               E                
Benim bu derdime bulunmaz derman aman aman } 2
Am           E           F         E
Gezme ceylan bu daglarda seni avlarlar
Am        E             F         E   
Anandan babandan yardan ayri koyarlar

Söyleyen : Halk Türküsü - Bu gitar akoru 3124 kez okundu

Halk Türküsü şarkıları

+ Al Fadimem
+ Beyaz Giyme Toz Olur
+ Bilirim
+ Çanakkale Türküsü
+ Çökertme
+ Deniz Kurdu
+ Ela Gözlüm
+ Gaybana Sevdaluk
+ Haydar Haydar
+ izmir'in Kavaklari
+ Lazim Deiilsen
+ Su Siziyor Siziyor
+ Tanridan Diledim
+ Urfa Türküsü
+ Yandirdin Kalbimi
+ Yemen Türküsü

+ Çareler Çaresiz ( 81743 )
+ Bu Kez Anladim ( 66567 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52496 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49420 )
+ Zor ( 47420 )
+ Damla Damla ( 46594 )
+ Söz Vermiitin ( 46104 )
+ Ankara ( 45842 )
+ Git ( 41728 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41068 )