Lazim Deiilsen - Halk Türküsü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Lazim Deiilsen - Halk Türküsü

A           Bb Gm  Bb
Böyle ikrar i  len böyle yolunan
Bb           Gm A
Cefali yar bana lazim deiilsen
A           Bb Gm Bb
Deli gönül sevmii vazgeçmek olmaz
Bb             Gm A
Mihnetli yar bana lazim deiilsen
Bb           Gm A
Cefali yar bana lazim deiilsen

A             Bb  A
Bb                A
Deli gönül sevmii vazgeçmek olmaz )2
Bb              A
Cefali yar bana lazim deiilsen
Bb                A
Deli gönül sevmii vazgeçmek olmaz
Bb             Gm  A
Gönül kalk gidelim silaya doiru )2

A          Bb Gm Bb
Bülbülün dava-si hep güllerinen
Bb            Gm  A
Senin iirin dilin yad ellerinen
A            Bb Gm Bb
Çik salin sevdiiim engellerinen
Bb          Gm A
Görünme gözüme lazim deiilsen )2

A              Bb  A
Bb                 A
Çik salin sevdiiim engellerinen )2
Bb             A
Görünme gözüme lazim deiilsen
Bb                 A
Çik salin sevdiiim engellerinen
Bb          Gm A
Görünme gözüme lazim deiilsen )2
Bb             Gm  A
Gönül kalk gidelim silaya doiru )2

A           Bb Gm Bb
Bülbül ah eyleyip kanlar ailadi
Bb             Gm  A
Didem yaii sel sel oldu çailadi
A           Bb  gmbb
Ölüm geldi dört yanimi bailadi
Bb          Gm A
Kilma namazimi lazim deiilsen
Bb           Gm  A
Tutma salacamdan lazim deiilsen
Bb             Gm  A
Gönül kalk gidelim silaya doiru )2

Not: feryal oney'in soyledigi haliyle. ama turkuyu
Biliyorsaniz kolayca cikarirsiniz diger versiyonlarini

Söyleyen : Halk Türküsü - Bu gitar akoru 3049 kez okundu

Halk Türküsü şarkıları

+ Al Fadimem
+ Beyaz Giyme Toz Olur
+ Bilirim
+ Çanakkale Türküsü
+ Çökertme
+ Deniz Kurdu
+ Ela Gözlüm
+ Gaybana Sevdaluk
+ Haydar Haydar
+ izmir'in Kavaklari
+ Lazim Deiilsen
+ Su Siziyor Siziyor
+ Tanridan Diledim
+ Urfa Türküsü
+ Yandirdin Kalbimi
+ Yemen Türküsü

+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52638 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49605 )
+ Zor ( 47607 )
+ Damla Damla ( 46846 )
+ Söz Vermiitin ( 46259 )
+ Ankara ( 46055 )
+ Git ( 41875 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41267 )