Haydar Haydar - Halk Türküsü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Haydar Haydar - Halk Türküsü

Am                    Em               Am
Ben melamet hirkasini kendim giydim enine
Am                   Em              Am
Ar-i namus iiiesini taia çaldim kime ne 
Dm    Am            Em               Am
Aaaah haydar haydar taia çaldim kime ne

Am                     Em             Am 
Sofular haram demiiler aikimin iarabina 
Am                      Em                Am 
Ben doldurur ben içerim günah benim kime ne
Dm   Am            Em                Am
Aaah haydar haydar günah benim kime ne

Am                    Em            Am
Gah çikarim gökyüzüne seyrederim alemi
Am                    Em             Am 
Gah inerim yer yüzüne seyreder alem beni
Dm   Am             Em             Am
Aaah haydar haydar seyreder alem beni

Söyleyen : Halk Türküsü - Bu gitar akoru 8302 kez okundu

Halk Türküsü şarkıları

+ Al Fadimem
+ Beyaz Giyme Toz Olur
+ Bilirim
+ Çanakkale Türküsü
+ Çökertme
+ Deniz Kurdu
+ Ela Gözlüm
+ Gaybana Sevdaluk
+ Haydar Haydar
+ izmir'in Kavaklari
+ Lazim Deiilsen
+ Su Siziyor Siziyor
+ Tanridan Diledim
+ Urfa Türküsü
+ Yandirdin Kalbimi
+ Yemen Türküsü