Al Fadimem - Halk Türküsü - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Al Fadimem - Halk Türküsü

Am               Dm
Evlerinin önü yoldur
                   C
Yolun sonu karakoldur
         Dm         C
Kurban olam suna gelin
         Bb            Am
Gel testini bizden doldur

Am                  Dm
Al fadimem bal fadimem
Am        Dm       C
Yanaklari gül fadimem
Am        Dm      C
Uyan uyan sabah oldu
       Bb         Am
Su baiina gel fadimem
(Namazini kil fadimem)

Am                  Dm
iu dailarin burcu musun
                     C
Yar boynumun borcu musun
        Dm          C
Kurban olam suna gelin
        Bb          Am
Sen kötünün harci misin

Söyleyen : Halk Türküsü - Bu gitar akoru 5042 kez okundu

Halk Türküsü şarkıları

+ Al Fadimem
+ Beyaz Giyme Toz Olur
+ Bilirim
+ Çanakkale Türküsü
+ Çökertme
+ Deniz Kurdu
+ Ela Gözlüm
+ Gaybana Sevdaluk
+ Haydar Haydar
+ izmir'in Kavaklari
+ Lazim Deiilsen
+ Su Siziyor Siziyor
+ Tanridan Diledim
+ Urfa Türküsü
+ Yandirdin Kalbimi
+ Yemen Türküsü

+ Çareler Çaresiz ( 81747 )
+ Zor ( 47427 )
+ Damla Damla ( 46604 )
+ Söz Vermiitin ( 46106 )
+ Ankara ( 45847 )
+ Git ( 41731 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41072 )