Kent Yaimurlari - Hakan Yeiilyurt - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kent Yaimurlari - Hakan Yeiilyurt

Dm      Eb          Cm     Dm
Bugün içim bulut yaidi yaiacak
Dm        Eb          Cm      Dm
Sensiz birgün daha of yüreiim of
Gm                    F
Alip baiim gitsem yok ki çaresi
     Eb         Cm        Dm
Gözlerin peiime düiüp gelecek

Dm                      Cm         Dm
Bir iarki söylerim kent yaimurlarinda
Dm               Cm        Dm
Karanlik odamdan geçip giderim
Gm              F
Yüzün uykularda eski bir masal
    Eb      F            Dm
Tütünü kalbime basar giderim

Siimaz ki zamana tüm kavuimalar
Ateiler kül olur sarilmayinca
Kapanan yaramda eski bir çiilik
Kendime yaslanip çekip giderim

Söyleyen : Hakan Yeiilyurt - Bu gitar akoru 2478 kez okundu

Hakan Yeiilyurt şarkıları

+ Aciya Gülmek
+ Aik Kazanir
+ Eftelya
+ Kent Yaimurlari
+ Nesine Yandim
+ Nesine Yandin
+ Resko
+ Selanik

+ Çareler Çaresiz ( 81535 )
+ Bu Kez Anladim ( 66444 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52375 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49260 )
+ Zor ( 47302 )
+ Damla Damla ( 46424 )
+ Söz Vermiitin ( 45982 )
+ Ankara ( 45691 )
+ Git ( 41596 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40889 )