Karam - Hakan Peker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Karam - Hakan Peker

Am                 Dm
Karam askin sevgin bumu 
Bb                 Am
Ne olacak bu askin sonu
C                 Bb
Bir barisir karam bir kusersin
C          Bb     Am
Beni boyle divane edersin

am                Dm
Komur gozler yaban dudaklar 
Bb                Dm
Ya bu endem cilve bu nazlar
C                 Bb
O dudaklar helalim haktir
C           Bb     Am
Bende canim banada gunahtir

Am      Dm      C              Bb     Dm
Bilemem yarini goremezsem seni sansin yok
Am      Dm     C           Dm
Calarim kapini baska carem yok

Am                   Dm
Al artik koynuna beni karam
Am                 Dm
Gunahin boynuna can karam
C                Bb
Anladim sensizlik haram
C         Bb        Am
Gel artik insafa be karam

Söyleyen : Hakan Peker - Bu gitar akoru 2319 kez okundu

Hakan Peker şarkıları

+ Amma Velakin
+ Artik Sevmeyecegim
+ Artik Sevmeyeceiim
+ Beni Aldatma
+ Bir Efsaney
+ Bir Seviyorum Bir Sevmiyorum
+ Deierini Bir Ben Bilirim
+ Günahlar
+ için için Yaniyor
+ illa ki
+ Kaldi Bende
+ Karam
+ Karanliia Çak Kibrit
+ Kelimeler Yetmez
+ Unut Onu Gönlüm

+ Çareler Çaresiz ( 81830 )
+ Bu Kez Anladim ( 66632 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52547 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49502 )
+ Zor ( 47501 )
+ Damla Damla ( 46695 )
+ Söz Vermiitin ( 46174 )
+ Ankara ( 45920 )
+ Git ( 41796 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41161 )