Kaldi Bende - Hakan Peker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Kaldi Bende - Hakan Peker

Intro:
Em - F - Em - F - Am - F - Dm - (i bass plays B) - Em - Am - F - Dm - (ibass plays B) - Em

Em              F           Em
Bir nem kaldi gözlerimde
Em             F           Em
Bir burukluk kaldi bende 
Dm                F             Em
Aci bir hiçkirik beni kahreden

Am          F                 Em
Bir de sendin birakip giden
Em          Dm               Em
Bir de sendin birakip giden

Am        F                       Em
Sensizlik bana ölümden beter
Em              Dm            Em
Unutmak çok zor artik yeter

CHORUS
Am                 Em 
Hüzünler kaldi bende
Em         F  
Hasretin kaldi bende
Dm         Em           Dm               Em
Sizlayan yüreiimde sen kaldin bende

Am        Em
Sevgiler kaldi bende
Em         F
Sensizlik kaldi bende
Dm         Em          Dm               Em
Bitmeyen özleminle sen kaldin bende

Em              F          Em
Bir ses kaldi anilarimda
Em             F           Em
Bir dokunan iarki bende
Dm               F              Em
Aci bir hiçkirik beni kahreden

Am               F            Em
Bir de sendin birakip giden
Em           Dm              Em
Bir de sendin birakip giden
Am                 F              Em
Senzizlik bana ölümden beter
Em              Dm            Em
Unutmak çok zor artik yeter 

Söyleyen : Hakan Peker - Bu gitar akoru 2124 kez okundu

Hakan Peker şarkıları

+ Amma Velakin
+ Artik Sevmeyecegim
+ Artik Sevmeyeceiim
+ Beni Aldatma
+ Bir Efsaney
+ Bir Seviyorum Bir Sevmiyorum
+ Deierini Bir Ben Bilirim
+ Günahlar
+ için için Yaniyor
+ illa ki
+ Kaldi Bende
+ Karam
+ Karanliia Çak Kibrit
+ Kelimeler Yetmez
+ Unut Onu Gönlüm