için için Yaniyor - Hakan Peker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

için için Yaniyor - Hakan Peker

Icin icin yaniyor

M: muhayyerkurdi
B: sekip ayhan ozisik
G: sekip ayhan ozisik

Em

Icin icin yaniyor yaniyor bu gonlum
                   Am        Em
Onu nicin ariyor ariyor bu gonlum

Em            D                C
O bir vefasizdi, o bir hayirsizdi
                Em
Neden gonul ariyori (neden gonul yaniyori)

Em             D    Dm            Em
Acik yesildi gozu, gunes gibiydi yuzu
Em             D    Dm            Em
O cok guzeldi ama yalancinin biriydi

Em               D C           Em
Ah unut onu gonlum unut onu sende

Neden nicin aniyor, ariyor bu gonlum

Onu nicin soruyor, soruyor bu gonlum

O bir vefasizdi, o bir hayirsizdi

Neden gonul aniyori (neden gonul soruyori)

Acik yesildi gozu, gunes gibiydi yuzu

O cok guzeldi ama yalancinin biriydi

Ah unut onu gonlum unut onu sende

Söyleyen : Hakan Peker - Bu gitar akoru 2063 kez okundu

Hakan Peker şarkıları

+ Amma Velakin
+ Artik Sevmeyecegim
+ Artik Sevmeyeceiim
+ Beni Aldatma
+ Bir Efsaney
+ Bir Seviyorum Bir Sevmiyorum
+ Deierini Bir Ben Bilirim
+ Günahlar
+ için için Yaniyor
+ illa ki
+ Kaldi Bende
+ Karam
+ Karanliia Çak Kibrit
+ Kelimeler Yetmez
+ Unut Onu Gönlüm