Deierini Bir Ben Bilirim - Hakan Peker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Deierini Bir Ben Bilirim - Hakan Peker

Dm        C 
Gece mavi gece suskun
Dm         C
Guneie sorsam aya küskün
Dm            C
Benim derdim senin aikin 
Am         Bb                C
Zorlamakla gönül huzur bulmuyor

Nakarat:
 F                C 
 Degerini bir ben bilirim
 Am          Bb
 Susma soyle sende bilirsin
 F              C
 Dayanamam aika gelirim
 Bb         F  C
 Senle atar yuregim

Dm         C
Ararim hep hani nerde
Dm        C
Dayanirim sanma ki bu derde
Dm           C
Beklerim yar hiç usanmam 
Am         Bb              C
Gelmesende inan canim unutmam

Nakarat:

Söyleyen : Hakan Peker - Bu gitar akoru 1750 kez okundu

Hakan Peker şarkıları

+ Amma Velakin
+ Artik Sevmeyecegim
+ Artik Sevmeyeceiim
+ Beni Aldatma
+ Bir Efsaney
+ Bir Seviyorum Bir Sevmiyorum
+ Deierini Bir Ben Bilirim
+ Günahlar
+ için için Yaniyor
+ illa ki
+ Kaldi Bende
+ Karam
+ Karanliia Çak Kibrit
+ Kelimeler Yetmez
+ Unut Onu Gönlüm