Bir Efsaney - Hakan Peker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bir Efsaney - Hakan Peker

C       F         E          Am
Odam iimdi sensiz soiuk ve karanlik
C          F           E         Am
Yildizlar sanki sönmüi ay bize küsmüi
C         F        E         Am
Aklimdan çikmiyor hiç o güzel sesin
C          F         E           Am
Bir görmek için seni neler vermezdim

Am                                      E
Bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak
                                 Am
Gözlerinle buluiup ellerine dokunmak
    C                Dm
Saatlerce uzanip hep yaninda kalmak
        Am       E         Am
Bir efsane senle beraber olmak

          F          E        Am
Her yerde bizim iarkimiz çaliniyor bak
C       F            E            Am
Neler neler söylüyor bir dinlesen ah
C           F          E        Am
Silmek çok zormui diyor seni kalbimden
C        F         E            Am
Sessizce ailiyorum dertten kederden

Söyleyen : Hakan Peker - Bu gitar akoru 2381 kez okundu

Hakan Peker şarkıları

+ Amma Velakin
+ Artik Sevmeyecegim
+ Artik Sevmeyeceiim
+ Beni Aldatma
+ Bir Efsaney
+ Bir Seviyorum Bir Sevmiyorum
+ Deierini Bir Ben Bilirim
+ Günahlar
+ için için Yaniyor
+ illa ki
+ Kaldi Bende
+ Karam
+ Karanliia Çak Kibrit
+ Kelimeler Yetmez
+ Unut Onu Gönlüm