Beni Aldatma - Hakan Peker - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Aldatma - Hakan Peker

         Gm            Cm            
Beni aldatma! Beni kulanma! 
         G#                           Gm  
Sana herieyi birakip geldim bütün aikimla

Gm            Cm            G#                Gm

Cm                Bb  Eb                 Dm
Birgün uyanmamak için yilarca direndi gönlüm
Cm                Bb    Eb               Dm
Sevda derdi çekenlerin periian halini gördüm
Gm                  Dm        F              Cm
Hiç yokdu bende korkular sana bir rastlayana kadar
Cm                    Bb      F     Gm
Beni böyle aiik ölesiye daha kimse görmedi
Gm                   Dm         F                 Cm
Kopmazdi bende firtinalar sana bir gün rastlayana kadar
Cm                    Bb       F        Gm
Beni böyle tutsak ölesiye daha kimse görmedi

(koro)
        Gm           Cm
Beni aldatma beni kulanma
        G#                          Gm
Sana herieyi birakip geldim bütün aikimla
        Gm           Cm
Beni aldatma sakin aðlatma
        G#                          Gm
Seni kendimi unutup sevdim canimi yakma

(tüm iarki bi daha söylenir)

Söyleyen : Hakan Peker - Bu gitar akoru 1494 kez okundu

Hakan Peker şarkıları

+ Amma Velakin
+ Artik Sevmeyecegim
+ Artik Sevmeyeceiim
+ Beni Aldatma
+ Bir Efsaney
+ Bir Seviyorum Bir Sevmiyorum
+ Deierini Bir Ben Bilirim
+ Günahlar
+ için için Yaniyor
+ illa ki
+ Kaldi Bende
+ Karam
+ Karanliia Çak Kibrit
+ Kelimeler Yetmez
+ Unut Onu Gönlüm