Adi Aik Sebebimin - Gülien - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Adi Aik Sebebimin - Gülien

Adi aik sebebimin

Seslendiren:gülien

 Am
Belkide zamansiz açtim içimi              )
 Dm                                       )
Yüreiim ieffafti aklimsa deli             )
 C                                        )   2
Ben geldim sen kaçtin hep bana inat       )
 Bb                   C          Am       )
Bir vardin bir yoktun hep masal gibi      )

Am              Dm
Ne kara kaiina ne kara gözüne             )
 C                 Bb                     )
Ben tek bir sözüne tutulup kaldim         )
 Dm               C                       )  2           A
Deymedi bir kere ellerin yüzüme           )
 Bb                  C         Am         )
Gel görki bin yildir sanki vardin         )

Dm       C        Bb        Am
Adi aik sebebimin her hata kalbimin
Dm             C
Hep degerinden hep gereginden
Bb             C       Am
Hak ettiginden çok sevdim

      Tekrar A :2 defa

                  Mecnun54@hotmail.com

Söyleyen : Gülien - Bu gitar akoru 3646 kez okundu

Gülien şarkıları

+ Adi Aik Sebebimin
+ Canin Saiolsun
+ En iahanesinden
+ Gel Çarem
+ Sakincali
+ Saz mi, Caz mi
+ Ya Tutarsa
+ Yurtta Aik Cihanda Aik

+ Zor ( 46976 )