Sade ve Sadece - Gülben Ergen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sade ve Sadece - Gülben Ergen

Am            Em  
Gidiyorum hayatindan
                 Am
Gözün aydin gidiyorum
                  Dm 
Belki de bu bir hata
                Am
iimdilik bilmiyorum

                Dm
Sende biraz yalniz kal
                Am 
Ölç tart iyi düiün 
                   Em
Sakin beni merak etme bakarim ben
             Am
Baiimin çaresine

             Dm
Arasira uirarim
                Am
Evi derler toplarim
                   Em
Gölge misali süzülürüm
                 Am
Kayiplara kariiirim

          Dm
Elveda aikim
         Am
Elveda sana 
             Dm
Ben zaten sade ve sadece
Em                 Am  (Am-Em-Am)
Geçiyordum  hayatindan

Söyleyen : Gülben Ergen - Bu gitar akoru 2179 kez okundu

Gülben Ergen şarkıları

+ Aik Hiç Bitmez
+ Kandiramazsin Beni
+ Kuriuni
+ Sade ve Sadece
+ Uçacaksin
+ Yalnizlik
+ Yanlizlik

+ Çareler Çaresiz ( 81975 )
+ Bu Kez Anladim ( 66709 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52643 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49610 )
+ Zor ( 47610 )
+ Damla Damla ( 46854 )
+ Söz Vermiitin ( 46265 )
+ Ankara ( 46061 )
+ Git ( 41877 )