Aik Hiç Bitmez - Gülben Ergen - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aik Hiç Bitmez - Gülben Ergen

Am
Aik hiç bitmez, bitmez derler
     G
Yanlii

Seven gözden düier mi, düimez derler
     F
Yanlii

Kabullenmek zor oldu, bi göründü bi kayboldu
E             Am
Varsin kaybolsun
Am
Onsuz günler geçmez derler
     G
Yanlii

Kader adam seçer mi, seçmez derler
     F
Yanlii

Kabullenmek zor oldu, içim yandi kor oldu
E              Am
Varsin kor olsun

Yaramazim döndün mü, duramadin geldin mi yoksa
Bu garip halin ne yoksa dünyan durdu mu yoksa
Kanadini açtinda, uçamadin düitün mü yoksa
Bir özür borcun var, o büyük gün geldi mi yoksa

Sabrettim bekledim, hiç sorun etmedim
Bunlar yikmaz beni, ben daha bitmedim
Aikim bak dimdik ayaktayim hala hayattayim

Yaramazim döndün mü, duramadin geldin mi yoksa
Bu garip halin ne yoksa dünyan durdu mu yoksa
Kanadini açtinda, uçamadin düitün mü yoksa
Bir özür borcun var, o büyük gün geldi mi yoksa

Söyleyen : Gülben Ergen - Bu gitar akoru 2511 kez okundu

Gülben Ergen şarkıları

+ Aik Hiç Bitmez
+ Kandiramazsin Beni
+ Kuriuni
+ Sade ve Sadece
+ Uçacaksin
+ Yalnizlik
+ Yanlizlik

+ Söz Vermiitin ( 46226 )