Sen Gelmez Oldun - Gülay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sen Gelmez Oldun - Gülay

Am                         E
Bu ilk sonbaharda buluiacaktik
                               Am
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
           Dm           Am
Tailara mi döndü kalbin gelmedin
            Dm           E
Aylar geldi geçti sen gelmez oldun

Am            E
Sen gelmez oldun
              E
Sen gelmez oldun
             Am
Sen gelmez oldun

Am            E
Gözlerim yolda
         E
Beklerim amma
              Am
Sen gelmez oldun

Am                        E
Demiitin kapina gelirim diye
                             Am
Kulaiim kapida ses vermez oldun
            Dm          Am
Boi yere mi yemin ettik ikimiz
             Dm           E
Kuilar yuva kurdu sen gelmez oldun

Am            E
Sen gelmez oldun
              E
Sen gelmez oldun
             Am
Sen gelmez oldun

Am            E
Gözlerim yolda
         E
Beklerim amma
              Am
Sen gelmez oldun

Söyleyen : Gülay, Sibel Can, Firdevs Günei - Bu gitar akoru 5891 kez okundu

Gülay şarkıları

+ Affettim Seni
+ Aik
+ Alçak
+ Caddelerde Rüzgar
+ Cesaretin Var Mi
+ Cesaretin Var Mi Aika
+ Cesaretin Var mii
+ Daha Senden Gayri
+ Dostum Dostum
+ Geri Dönülmez Bir Yoldayim
+ istanbul Ailiyor
+ Kalanlarin Ardindan
+ Olmuyor Seninle
+ Romen kizi
+ Sen Gelmez Oldun
+ Takvimlerden Haberin Yok Mu
+ Yeter Dön Gel