Geri Dönülmez Bir Yoldayim - Gülay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Geri Dönülmez Bir Yoldayim - Gülay

Em
Geri dönülmez bir yoldayim
                   Am
Bir avuç toprak son nasibim
                    Em
Gün günei olsam ben neyleyim  ))))2
B7                    Em
Gönlümde akiam oldu benim

                   C/b7
Bazen bir rüzgârim esen
                     Em  )))2a
Bazen de düien bir yaprak

B7

Tut ellerimi istersen
             Em
Maziye uzanarak
          Em/am
Tut ellerimi istersen        B
B7
Maziye uzanarak

Em
Bütün baharlar gelip geçti
                      Am
Artik hayallerim hep sensiz ))))2
                      Em
Yaiiyorum bak kaderimi
B7                   Em
Aiaçlar gibi sessiz sessiz

            Tekrar A B

Söyleyen : Gülay - Bu gitar akoru 2666 kez okundu

Gülay şarkıları

+ Affettim Seni
+ Aik
+ Alçak
+ Caddelerde Rüzgar
+ Cesaretin Var Mi
+ Cesaretin Var Mi Aika
+ Cesaretin Var mii
+ Daha Senden Gayri
+ Dostum Dostum
+ Geri Dönülmez Bir Yoldayim
+ istanbul Ailiyor
+ Kalanlarin Ardindan
+ Olmuyor Seninle
+ Romen kizi
+ Sen Gelmez Oldun
+ Takvimlerden Haberin Yok Mu
+ Yeter Dön Gel

+ Çareler Çaresiz ( 81128 )
+ Bu Kez Anladim ( 66123 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52088 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48919 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40511 )