Dostum Dostum - Gülay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Dostum Dostum - Gülay

D           A                     Em
Bin cefalar etsen almam üstüme oy
D           A                        Em
Gayet iirin geldi dillerin dostum oy
D           A                      Em
Varip yad ellere meyil verirsen oy

G                    Am
Kii ola bailana yollarin dostum dostum dostum

Dostum dostum dostum
C      D         Em
Dostum gelsene caney

D       A                     Em
ilahi olmaya yardan ayiran oy
D          A                     Em
Bahçede bülbüller ötüyor uyar oy
D          A                   Em
Kula gölge ise Allaha ayan oy

G                    Am
Senden ayrilali gülmedim dostum dostum dostum

Dostum dostum dostum
C      D         Em
Dostum gelsene caney

D            A                         Em
Pir Sultan Abdalim gülüm dermiiler oy
D         A                      Em
O iirin canina nasil kiymiilar oy
D         A                     Em
isterisem dünya malin vermiiler oy

G                      Am
Sensiz dünya mali neylerim dostum dostum dostum

Dostum dostum dostum
C      D         Em
Dostum gelsene caney

*

Söyleyen : Gülay, Selda Baican, Yaiar Kurt, Zara, Bayhan Gürhan, Aiik Ali Sultan - Bu gitar akoru 5794 kez okundu

Gülay şarkıları

+ Affettim Seni
+ Aik
+ Alçak
+ Caddelerde Rüzgar
+ Cesaretin Var Mi
+ Cesaretin Var Mi Aika
+ Cesaretin Var mii
+ Daha Senden Gayri
+ Dostum Dostum
+ Geri Dönülmez Bir Yoldayim
+ istanbul Ailiyor
+ Kalanlarin Ardindan
+ Olmuyor Seninle
+ Romen kizi
+ Sen Gelmez Oldun
+ Takvimlerden Haberin Yok Mu
+ Yeter Dön Gel