Daha Senden Gayri - Gülay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Daha Senden Gayri - Gülay

Dm
Daha senden gayri gayri aiik mi yoktur
Dm                Gm
Daha senden gayri aiik mi yoktur
F                C               Bb    C    Dm
Nedir bu telaiin vay deli gönül, vay deli gönül
Gm                F
Hele düiün de bir Ademden beri
C                 Bb    C     Dm
Neler geldi geçti say deli gönül

Dm
Gördüm iki kiii kiii mezar eiiyor
Dm              Gm
Gördüm iki kiii mezar eiiyor
F                  C              Bb     C  Dm
Gam gasavet çökmüi boydan aiiyor, boydan aiiyor
Gm               F
Çok yaiayan yüze kadar yaiiyor
C                Bb    C     Dm
Gelde bu dünyayi yor deli gönül

Dm
Mevlam kanat vermii vermii uçamiyorsun
Dm                  Gm
Mevlam kanat vermii uçamiyorsun
F                 C             Bb  C    Dm
iu nefsin elinden kaçamiyorsun, kaçamiyorsun
Gm               F
Ruhsati dünyadan geçemiyorsun
C                Bb    C     Dm
Topraklar baiina vay deli gönül

Söyleyen : Gülay - Bu gitar akoru 3784 kez okundu

Gülay şarkıları

+ Affettim Seni
+ Aik
+ Alçak
+ Caddelerde Rüzgar
+ Cesaretin Var Mi
+ Cesaretin Var Mi Aika
+ Cesaretin Var mii
+ Daha Senden Gayri
+ Dostum Dostum
+ Geri Dönülmez Bir Yoldayim
+ istanbul Ailiyor
+ Kalanlarin Ardindan
+ Olmuyor Seninle
+ Romen kizi
+ Sen Gelmez Oldun
+ Takvimlerden Haberin Yok Mu
+ Yeter Dön Gel