Cesaretin Var mii - Gülay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Cesaretin Var mii - Gülay

Am E F E

Am                         )
Birgün bir çilginlik edip  )
Dm                         )
Seni sevdigimi söylesem    )
F                          ) 2
Alay edip güler misin      )
E                          )
Yoksa sen de sever misin   )

  ( Am                               )
  ( Cesaretin var mi aska            )
  ( E                                )
  ( Çarpiyor kalbim bir baska        )
A ( F                                ) 2
  ( Sen de böyle sevsen keske        )
  ( E             Am                 )
  ( Desen bana yar                   )

E F E Am E F E

Am                       )
Konusmadan gözlerinle    )
Dm                       )
Beni sevdigini söylesen  )
F                        ) 2
Yüregime gözlerini       )
E                        )
Ölene dek mühürlesen     )

TEKRAR A (2)

Söyleyen : Gülay, Esra Kahraman - Bu gitar akoru 8110 kez okundu

Gülay şarkıları

+ Affettim Seni
+ Aik
+ Alçak
+ Caddelerde Rüzgar
+ Cesaretin Var Mi
+ Cesaretin Var Mi Aika
+ Cesaretin Var mii
+ Daha Senden Gayri
+ Dostum Dostum
+ Geri Dönülmez Bir Yoldayim
+ istanbul Ailiyor
+ Kalanlarin Ardindan
+ Olmuyor Seninle
+ Romen kizi
+ Sen Gelmez Oldun
+ Takvimlerden Haberin Yok Mu
+ Yeter Dön Gel

+ Çareler Çaresiz ( 81821 )