Alçak - Gülay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Alçak - Gülay

Am         Dm                    Em     
Kabus dolu günlerin gecelerin olsun
Am              Dm 
Yastiiin taitan yataiin toprak
Am                    C 
Gözlerinde yai yerine kan bulunsun
Am             Em
Çok seviyordun böyle mi alçak
Am          Em Am                Em          
Birakip kaçmak sana yakiiir ancak
Dm                     C 
Senin bir adin yalanci bir adin alçak
Am         Dm              Em 
Aci dostun cehennem yurdun olsun
Am                 Dm 
Gittiiin yol tuzak yolun uzak olsun
Am               C
Derdinin dermani ecel ecel olsun
Am             Em
Çok seviyordun böyle mi alçak
Am          Em Am                Em
Birakip kaçmak sana yakiiir ancak
Dm                     C 
Senin bir adin yalanci bir adin alçak

Söyleyen : Gülay, Sibel Can, Serdem Coikun - Bu gitar akoru 2913 kez okundu

Gülay şarkıları

+ Affettim Seni
+ Aik
+ Alçak
+ Caddelerde Rüzgar
+ Cesaretin Var Mi
+ Cesaretin Var Mi Aika
+ Cesaretin Var mii
+ Daha Senden Gayri
+ Dostum Dostum
+ Geri Dönülmez Bir Yoldayim
+ istanbul Ailiyor
+ Kalanlarin Ardindan
+ Olmuyor Seninle
+ Romen kizi
+ Sen Gelmez Oldun
+ Takvimlerden Haberin Yok Mu
+ Yeter Dön Gel