Affettim Seni - Gülay - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Affettim Seni - Gülay

Em         G        F
Baiimi döndürür  hasretin senin

Dm                     C           Am
Yetmezki hiç biriey yerini doldurmaya

Em       G         F       Dm
Geceler yerini biraknmaz sabaha

F         Dm7        Em     G
Bilirim doimayacak güneiim sensiz

G              F              F                  G
Gel birtanem affettim seni  ,gel gel sevgilim olamazsin
Sende bensiz

G             F
Gel birtanem affettim seni

Dm                  C           G
Gel artik yeter yormasin ayrilik

C                Am    G
Affettim seni dön bana affetim seni inan

F                     Dm         G            F         Em
Sakinirdim herieyden gözümden bile ben nasil kiyarim sana

Söyleyen : Gülay - Bu gitar akoru 3576 kez okundu

Gülay şarkıları

+ Affettim Seni
+ Aik
+ Alçak
+ Caddelerde Rüzgar
+ Cesaretin Var Mi
+ Cesaretin Var Mi Aika
+ Cesaretin Var mii
+ Daha Senden Gayri
+ Dostum Dostum
+ Geri Dönülmez Bir Yoldayim
+ istanbul Ailiyor
+ Kalanlarin Ardindan
+ Olmuyor Seninle
+ Romen kizi
+ Sen Gelmez Oldun
+ Takvimlerden Haberin Yok Mu
+ Yeter Dön Gel

+ Damla Damla ( 46416 )
+ Söz Vermiitin ( 45979 )
+ Ankara ( 45687 )
+ Git ( 41592 )