istanbul'da - Grup Vitamin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

istanbul'da - Grup Vitamin

Em                    C
Gittiiin yerler nasil bilinmez güzelim,
D          Bm   
istanbulda sular akmiyor
Em                   C
Mutlumusun oralarda bilinmez güzelim
D               Bm
Bana buralarda kimse bakmiyor
Em                    C
Uçaklar rotar yapmii trafik sikiiik
D                   Bm
Çöpler yine birikti arka bahçede
Em              C
Yaimurun elleri gitarin telleri yok
D                      Bm
Sen de yoksun yanimda özlemiiim çok

  ( Em            C                D          Bm  
  ( Bu sabah yine her sabahki gibi sikildim istanbul'da
  ( C             D
A ( Moralim bozuk ceryan kesik
  (            G       D     Em
  ( Hele bir de sen yoksun ya çok yazik

Em                    C
Gittiiin yerler nasil bilinmez güzelim
D              Bm
Buralar ayni o günden beri
Em              C
Yediiin içtiiin gördüiün senin olsun
D             Bm
Anlatma sevip sevildiiini
Em                   C
Gittiiin günden beri ne günlerim oldu
D                  Bm
Bbazen sevinçliydim bazen gözlerim doldu
Em                  C
Sen orada ben burda el ne kariiir
D                      Bm
Çok acele gelmen lazim bize istanbul yakiiir

TEKRAR A

Söyleyen : Grup Vitamin - Bu gitar akoru 2380 kez okundu

Grup Vitamin şarkıları

+ Ellere Var Da Bize Yok Mu
+ istanbul'da
+ Sepet Havasi