Ellere Var Da Bize Yok Mu - Grup Vitamin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ellere Var Da Bize Yok Mu - Grup Vitamin

C       G7   C
Yok mi, yok mi
              G7       C
Ellere var da bize yok mi
C           G7       F        C       G7      C G7
De bize de, bize de, bize de, bize de bize de yok
C             G7       C
Ellere var da bize yok mi

C
Bir degil iki degil mahvettin
                 C
Sen bu aiki bana zehir ettin
C
Fikra anlat derim gülmezsin
              G7      C
Ellere var da bize yok mi

C                    G7
Birazcik da bana bak, ben erkek degil miyim
C             C
Ellere var da bize yok mi
C                    G7
Çii köfteden yemezsin, saçimi beienmezsin
C             C
Ellere var da bize yok mi

C
Tipimiz yerinde hamd olsun
              G7       C
Ellere var da bize yok mi
C
Benim neyim eksik aik olsun
              G7       C
Aik olmazsa da meik olsun

De bize de, bize de, bize de, bize de yok
Ellere var da bize yok mi
X 2

Benim canimda can degil mi
Ellere var da bize yok mi
Bu gördügün de insan degil mi
Ellere var da bize yok mi
Bir deiil iki deiil mahvettin
Sen bu aiki bana zehir ettin
Objektif ol sevgilim
Subjektif olma sevgilim
Ellere iapir iupur, bize yarabbi iükür
Ellere var da bize yok mi
Bir öpücük ver, senin için ölürüm
Ellere var da bize yok mi
Nerelere gideyim, nasil nasil edeyim
Ellere var da bize yok mi
Bu yaiimdan sonra köyüme mi döneyim
Sevdigim ayip olmuyor mi

Söyleyen : Grup Vitamin - Bu gitar akoru 1949 kez okundu

Grup Vitamin şarkıları

+ Ellere Var Da Bize Yok Mu
+ istanbul'da
+ Sepet Havasi

+ Ankara ( 45906 )