Gidiyorum Gidiyorum - Grup Vicdan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gidiyorum Gidiyorum - Grup Vicdan

G#m                      B
Geçiyor günler yine benden habersiz
A                   C#m        B
Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz
A                     B         A         G#m
Resmini aldim kariima ailiyorum sessiz sessiz

G#m                                 B
Poyrazimdin yüreiimde esip durdun en derinde
A                       C#m           B
Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayip iehirde
A                    B            A        G#m
Bekliyorum seveceiin mevsim bahar geçse de oofff

C#m                   G#m
Gözlerime çizdim seni açmaya korkuyorum
A                      C#m      B
Büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum
A                      B        A           G#m
Büyümüyorum gözlerinde gittikçe küçülüyorum ooff

G#m                       B
Ne yaimurlar ne bulutlar yaidi içime sönmedi
A                C#m      B
Senden baikasini sevmedim sevemedim
A                         B        A         G#m
Her ieyi sildim gönlümden bir seni silemedim ooff

                -Nakarat-
Sen varya kizim sevmesini bilmeyen
Aik iilin hiç deymeyen birisin
Gözlerime çizmiitim seni
Biran olsun yanimda ayril ma diye
Ama sen ne yaptin gittin
Hoica kal

Grup vijdan selçuk&memet

Söyleyen : Grup Vicdan - Bu gitar akoru 1600 kez okundu

Grup Vicdan şarkıları

+ Adi Oldu Yalnizlik
+ Affet
+ Arkadai
+ Beiinci Mevsimim
+ Belki Bigün Özlersin
+ Berdui
+ Bilmezdim Birdaha Döneceiini **
+ Bilmezdim Birdaha Dönrceiini
+ Biz Aiki Meleklerden Çaldik
+ Canimdasin
+ Çile
+ Çocuksu
+ Debi Da
+ Doium Günün Kutlu Olsun
+ Dönsem
+ Elleride Öleyim
+ Ezo Gelin
+ Garip Geldim
+ Gel iimdi Birtanem
+ Gidiyorum Gidiyorum
+ Gül Bakiilim
+ Gözlerime Çizdim Seni
+ Gözlerin
+ Gözlerine
+ Gözlerinin Uiruna
+ Islak Islak
+ Kalbime Gömerim O Zaman
+ Olmasa Mektubun
+ Olmuyorsa
+ Olmuyorsa Olmuyor
+ Poyraz
+ Unut Gittiiin Bir Yerde
+ Yaimur
+ Zeynep
+ Zulüm
+ Ölüme Bei Kala

+ Damla Damla ( 45967 )