Gel iimdi Birtanem - Grup Vicdan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gel iimdi Birtanem - Grup Vicdan

Em C Em
Gözlerim ariyor nerdesin iimdi nerde
Em C Em
Ellerim tutmuyor nerdesin iimdi nerde

Am
Durdu zaman durdu dünya
Em
Kaldi heriey yeryerinde
Am
Seni çok özlüyorum inan
Em
Kokun hala bedenimde

D Em
Gel bir tanem x 2

Am
Sensiz yaiayamaz bu can
Em
Atar kendini boiluia
Am
Can çekiiir bile bile
F Em
Can dayanmaz yokluiuna

Ö

Söyleyen : Grup Vicdan - Bu gitar akoru 1486 kez okundu

Grup Vicdan şarkıları

+ Adi Oldu Yalnizlik
+ Affet
+ Arkadai
+ Beiinci Mevsimim
+ Belki Bigün Özlersin
+ Berdui
+ Bilmezdim Birdaha Döneceiini **
+ Bilmezdim Birdaha Dönrceiini
+ Biz Aiki Meleklerden Çaldik
+ Canimdasin
+ Çile
+ Çocuksu
+ Debi Da
+ Doium Günün Kutlu Olsun
+ Dönsem
+ Elleride Öleyim
+ Ezo Gelin
+ Garip Geldim
+ Gel iimdi Birtanem
+ Gidiyorum Gidiyorum
+ Gül Bakiilim
+ Gözlerime Çizdim Seni
+ Gözlerin
+ Gözlerine
+ Gözlerinin Uiruna
+ Islak Islak
+ Kalbime Gömerim O Zaman
+ Olmasa Mektubun
+ Olmuyorsa
+ Olmuyorsa Olmuyor
+ Poyraz
+ Unut Gittiiin Bir Yerde
+ Yaimur
+ Zeynep
+ Zulüm
+ Ölüme Bei Kala

+ Çareler Çaresiz ( 81975 )