Bilmezdim Birdaha Dönrceiini - Grup Vicdan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Bilmezdim Birdaha Dönrceiini - Grup Vicdan

 0
Em           F                 Am          F      Em
Kapatmiitim kalbimin kailarini ama sen geldin araladim
Em                F              Am         F        Em
Bikmiitim buzalim yalan hayattan beni hayata sen bailadin

Am                   Em               F
Bilmezdim birdaha birdaha seveceiimi yine öirettin bana  )
     Em)                                                 )
Sevmeyi                                                  )2
 Am                       Em             F               )
Yeniden doidumsenle öirendim yürümeyi neolur             )
             Em
Birakma ellerimi

Em                  F             Am
Yalnuzlik senyokken tek yoldaiim gecelerse
     Em
Arkadaiim
Em                  F               Am         F         Em
Nerdeydin bugünedek beni bulmadin  oysa benseni hep aradim

Nakarat 2 defa

Söz selçuk

Beste selçuk
Akor selçuk
 Müzik selçuk memet

Söyleyen : Grup Vicdan - Bu gitar akoru 1817 kez okundu

Grup Vicdan şarkıları

+ Adi Oldu Yalnizlik
+ Affet
+ Arkadai
+ Beiinci Mevsimim
+ Belki Bigün Özlersin
+ Berdui
+ Bilmezdim Birdaha Döneceiini **
+ Bilmezdim Birdaha Dönrceiini
+ Biz Aiki Meleklerden Çaldik
+ Canimdasin
+ Çile
+ Çocuksu
+ Debi Da
+ Doium Günün Kutlu Olsun
+ Dönsem
+ Elleride Öleyim
+ Ezo Gelin
+ Garip Geldim
+ Gel iimdi Birtanem
+ Gidiyorum Gidiyorum
+ Gül Bakiilim
+ Gözlerime Çizdim Seni
+ Gözlerin
+ Gözlerine
+ Gözlerinin Uiruna
+ Islak Islak
+ Kalbime Gömerim O Zaman
+ Olmasa Mektubun
+ Olmuyorsa
+ Olmuyorsa Olmuyor
+ Poyraz
+ Unut Gittiiin Bir Yerde
+ Yaimur
+ Zeynep
+ Zulüm
+ Ölüme Bei Kala