Belki Bigün Özlersin - Grup Vicdan - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Belki Bigün Özlersin - Grup Vicdan

 Am7    Am9           A5
 Belki bir gün özlersin
  Am       G
 Baika adamlarla
                         Am7
 Baika iehirlerde yürürken

 Am7       Am9     A5
 Okuduiun ilk roman
           Am
 Sevdiiin ilk adam
 G
 Yasal acilarindan

 Hatta yalnizliktan
 Am7      Am9      A5
 Belki dolar gözlerin
  Am      G
 Baika adamlara

 Baika iehirlerde
            Am7
 Belli etmezsin
            Am9     A5  Am G
 Belki bir gün özlersin

 F                        Am
 Sil gözünün yalnizliklarini
 F                        Am
 O an fisilda duvarlara Adimi
 F
 Bin biçak var sirtimda
 Am
 Biniyle de adaisin
 G      F        G
 Herbiri hayran sana

Am7    Am9           A5
 Belki bir gün özlersin
  Am       G
 Baika adamlarla
                         Am7
 Baika iehirlerde yürürken
Am7      Am9    A5
Seçtiiin bu hayat
          Am
Geçtiiin  son adam
G
Yasal acilarin hatta yalnizliktan
Am7      Am9       A5
Sessiz harfler seçersin
  Am      G
 Baika adamlara

 Baika iehirlerde
            Am7
 Belli etmezsin
            Am9     A5  Am G
 Belki bir gün özlersin

Söyleyen : Grup Vicdan - Bu gitar akoru 2893 kez okundu

Grup Vicdan şarkıları

+ Adi Oldu Yalnizlik
+ Affet
+ Arkadai
+ Beiinci Mevsimim
+ Belki Bigün Özlersin
+ Berdui
+ Bilmezdim Birdaha Döneceiini **
+ Bilmezdim Birdaha Dönrceiini
+ Biz Aiki Meleklerden Çaldik
+ Canimdasin
+ Çile
+ Çocuksu
+ Debi Da
+ Doium Günün Kutlu Olsun
+ Dönsem
+ Elleride Öleyim
+ Ezo Gelin
+ Garip Geldim
+ Gel iimdi Birtanem
+ Gidiyorum Gidiyorum
+ Gül Bakiilim
+ Gözlerime Çizdim Seni
+ Gözlerin
+ Gözlerine
+ Gözlerinin Uiruna
+ Islak Islak
+ Kalbime Gömerim O Zaman
+ Olmasa Mektubun
+ Olmuyorsa
+ Olmuyorsa Olmuyor
+ Poyraz
+ Unut Gittiiin Bir Yerde
+ Yaimur
+ Zeynep
+ Zulüm
+ Ölüme Bei Kala

+ Çareler Çaresiz ( 81404 )
+ Bu Kez Anladim ( 66359 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52281 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49153 )
+ Zor ( 47215 )
+ Damla Damla ( 46298 )
+ Söz Vermiitin ( 45882 )
+ Ankara ( 45578 )
+ Git ( 41502 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40758 )