Selvinaz - Grup Tual - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Selvinaz - Grup Tual

Cm
Su daglarin çiçeii 
C#
Göz deimemii meleii 
D#   D#-C#-Cm
Ahhh selvinaz
Cm
Senin çizdim resmini 
C#
Yola tasa ismini  
D#   D#-C#-Cm
Ahhh selvinaz 

       Fm
       Pencerede bir kara kiz 
       Cm
       Can evimde bir kara yagiz   
       C#   D#-C#-Cm 
       Ahhh selvinaz
        Cm    Gm          Fm         D#-C#-Cm
       Ahhh selvinaz selvinaz selvinaz 

Cm
Bu karanlik bitecek
C#
Bir kivilcim yetecek 
D#   D#-C#-Cm
Ahhh selvinaz
Cm
Kimseye yoktu nazi 
C#
Bir romandi hayati 
D#   D#-C#-Cm
Ahhh selvinaz

       Fm
       Pencerede bir kara kiz 
       Cm
       Can evimde bir kara yagiz   
       C#   D#-C#-Cm 
       Ahhh selvinaz
        Cm    Gm          Fm         D#-C#-Cm
       Ahhh selvinaz selvinaz selvinaz 

Söyleyen : Grup Tual - Bu gitar akoru 1698 kez okundu

Grup Tual şarkıları

+ Ayrilik
+ Pencere
+ Selvinaz
+ Tual

+ Çareler Çaresiz ( 81692 )
+ Bu Kez Anladim ( 66537 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49375 )
+ Ankara ( 45805 )