Sis Bulutu - Grup Terminal - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sis Bulutu - Grup Terminal

Am       F              G            Am
Yaiamaktan biktiiim bir günün ortasinda
Am       F                G
Ölümü bekleyen bir hasta gibi
Am        F             G        Am
Sevgisiz kedersiz belkide volkan gibi
Am        F             G        Am
Kurtulmak istiyorum ben bu hayattan

Dm            Am              Dm        }
Ama yollar bir sis bulutunda sakli      }2
  Am             F          G     Am    }
Gözler görmez oldu yaiamanin tadini

Am         F              G
Gece olunca bu sis bulutu kalkar sanma
Am             F             G
Yaimur yaiinca bu sis bulutu kalmaz sanma
Am            F            G         Am
O hep seninle kurtulmak istersin sen hep!

Dm            Am              Dm        }
Ama yollar bir sis bulutunda sakli      }2
  Am             F          G     Am    }
Gözler görmez oldu yaiamanin tadini

Söyleyen : Grup Terminal - Bu gitar akoru 1410 kez okundu

Grup Terminal şarkıları

+ Sis Bulutu

+ Çareler Çaresiz ( 81819 )
+ Bu Kez Anladim ( 66626 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49492 )
+ Zor ( 47495 )
+ Damla Damla ( 46684 )
+ Söz Vermiitin ( 46164 )
+ Ankara ( 45915 )
+ Git ( 41791 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41149 )