Karanfillerle - Grup Özgürlük - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Karanfillerle - Grup Özgürlük

 Em            G
Ölüm düimüi avuçlarima
 F            Em
Ellerimde kelepçeler
               G
Yar diye diye gül diye diye
  F           Em
Sarardi ömür yol diye diye

  Am            Em
Sarsam dünyayi aik diye diye
  Am            Em
Sevsem sevdayi sen diye diye
  Am          G
Çiksam issiz yollara da
   F                 Em
Sorsam seni var diye diye

  Em            G
Yürünmez idi koiuldu
  F               Em
Yarim sevdayla vuruldu
               G
Can diye diye dost diye diye
   F              Em
Karanfillerle gömüldü

   Am         Em
Aik diye diye gül diye diye
   Am        Em
Sarardi ömür yol diye diye
   Am            G
Çiksam issiz yollarada
  F         Em
Sorsam seni var diye diye

Söyleyen : Grup Özgürlük - Bu gitar akoru 1522 kez okundu

Grup Özgürlük şarkıları

+ Dersim
+ Karanfillerle
+ Süphan Daii

+ Çareler Çaresiz ( 81960 )
+ Zor ( 47596 )
+ Damla Damla ( 46840 )
+ Söz Vermiitin ( 46256 )