Ulucanlara - Grup Munzur - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ulucanlara - Grup Munzur

Am                G                        Am
Bir türkü vardiyada baiaklanir büyür toprakta
                       G                     Am
Hasattir eylül iafaiinda dalgalanir ulucanlarda
c                   Bm G                  Am
Kuianir canlar sevdayi boy verir zindanlarda

Am        C Am       C          G
Zalime aman zulme isyandir sevdam
                   Am
Zulme isyandir sevdam

Am                    G                     Am
Ölüm susar barikatlarda can çekiiir isyanlarda
                   G                      Am
On ikilerin  yolunda bayraklaiir ulucanlarda
C                 Bm G               Am 
Kuiana canlar kuiana dailarimiza çikila
C                   Bm G                      Am
Yüreklerin doruklarina haber salin dört bir yana

Am        C Am        C         G
Zalime aman zulme isyandir sevdam
                   Am
Zulme isyandir sevdam

Söyleyen : Grup Munzur - Bu gitar akoru 1713 kez okundu

Grup Munzur şarkıları

+ Al Sedefli iafaklar
+ Bahara Çairi
+ Benim Gibi
+ Firtinali Yürüyüi
+ Ulucanlara