Sormali - Grup Merdiven - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Sormali - Grup Merdiven

Em              C                   Em
Sormali sormali her iii bilene sormali

C               Em     B7                 Em
Nara nina na na na hey her iii bilenesormali

B7                       Em
Ah.. Her iii bilene sormali

Em      C         Em
Çiçeii ariya sormali

Em       C         Em
Denizi baliia sormali

B7                     Em
Gökyüzünü kuilara sormali

B7                          Em
Ah.. Gökyüzünü kuilara sormali

Em      C
Seni canim seni bana sormali - 2

Bana sormali, ah.. Bana sormali

Em     C            Em
Silayi yolcuya sormali

                    Em
Sevdayi çekene sormali

B7                   Em
Kerem'i Asli'ya sormali

B7                        Em
Ah.. Kerem'i Asli'ya sormali

Em      C                 Em
Seni canim seni bana sormali - 2

B7                           Em
Bana sormali, ah.. Bana sormali.. - 2

Söyleyen : Grup Merdiven - Bu gitar akoru 1451 kez okundu

Grup Merdiven şarkıları

+ Ara Beni Ara Yar
+ Bazen Sorardim
+ Çiçeii Burnunda
+ Dilber
+ El Verdim Sana
+ Hasretler Ayrilikla Baslar
+ Oyalam
+ Sormali

+ Ankara ( 45689 )