Hasretler Ayrilikla Baslar - Grup Merdiven - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Hasretler Ayrilikla Baslar - Grup Merdiven

Em          B           Em             B          Em
Hasretler ayrilikla baslar yanar yürek sessizce aglar
Am           Em           B                   Em
Bütün anilar canlaniverir sanki bitmemisler gibi

   ( Am           Em             B              Em    )
   ( Yolu gözlenen giden sevgili geri gelecek gibi    )
   ( Am                 Em                            )
   ( Için için har gibi kaplar bütün benligini        )
   ( B                       Em                       ) 
A  ( Bir garip olursun bunun ardindan                 ) 2
   ( Am                   Em                          )
   ( Bazi bir rüzgar gibi eser ayrilik yeli           )
   ( B                     Em                         )
   ( Giden sevgilinin ardindan                        )

Em   B          Em         B          Em
Ah ayrilik ah ayrilik ah ayrilik ah ayrilik

Em                   Am           )
Önceleri sessizdir ayrilanalar    )
B                     Em          ) 
Mutlulugu baska yerde ararlar     ) 2
Em                   B            )
Oysa geçen günlere yakinirlar     )

                     Em
Ayriliktir bu çeken anlar

TEKRAR A (2)

Em   B          Em         B          Em
Ah ayrilik ah ayrilik ah ayrilik ah ayrilik
B     Em   B    Em
Aman aman aman aman

Söyleyen : Grup Merdiven - Bu gitar akoru 2140 kez okundu

Grup Merdiven şarkıları

+ Ara Beni Ara Yar
+ Bazen Sorardim
+ Çiçeii Burnunda
+ Dilber
+ El Verdim Sana
+ Hasretler Ayrilikla Baslar
+ Oyalam
+ Sormali

+ Çareler Çaresiz ( 81981 )
+ Bu Kez Anladim ( 66711 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52647 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49613 )
+ Zor ( 47612 )