Ara Beni Ara Yar - Grup Merdiven - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Ara Beni Ara Yar - Grup Merdiven

  ( Dm           A                 Dm
  ( Ara beni ara yar, ara sira ara yar
  (             A               Dm
  ( Ara sira arasan kapilari aralar
A (              A                 Dm
  ( Ara beni ara yar, ara sira ara yar
  (             A               Dm
  ( Ara sira arasan beni biraz oyalar

  (           Gm                               )
  ( Bilsen ne hallerdeyim                      )
  (                    Dm                      )
B ( Göz göre göre göze geldik gözbebegim       ) 2
  (           Gm                           Dm  )
  ( Sensiz günlerde gecelerde sanki seninleyim )

TEKRAR A

Gm                         Dm
Bilsen sensiz aklim nerelerde
Gm                         Dm
Gülsen senlen uçsam gecelerde

Gm         Bb      Gm      A   )
Duysam sesini kus olur yüregim ) 2

Dm         A               Dm   )
Yeniden dogmak yine deli olmak  )
          A                     )
Uçuver gönlüm (ne güzeldir hey) ) 2
         Dm                     )
Uçuyor olmak                    )

TEKRAR B

TEKRAR A

Söyleyen : Grup Merdiven - Bu gitar akoru 2156 kez okundu

Grup Merdiven şarkıları

+ Ara Beni Ara Yar
+ Bazen Sorardim
+ Çiçeii Burnunda
+ Dilber
+ El Verdim Sana
+ Hasretler Ayrilikla Baslar
+ Oyalam
+ Sormali

+ Çareler Çaresiz ( 81530 )
+ Bu Kez Anladim ( 66440 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52372 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49255 )
+ Zor ( 47298 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40885 )