Uçup Gittin - Grup Majör - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Uçup Gittin - Grup Majör

Uçup gittin

Sol        mim
Nasil oldu bilmeden

Re             do
Hiçbir iey söylemeden

Re         do
Sitem bile etmedin

Re          re           sol
Uçup gittin avuçlarimdan sen

Lam         re           sol
Uçup gittin avuçlarimdan sen

Re - do - sol - re

[Nakarat]
Sol       re          sol - re - do- sol
Sen artik rüyalarimdasin

Sol       re       sol - re - do - sol
Gözlerimi açinca giden

Sol        re        do
Beni yüreiimden yaralayip

Lam         re           sol
Uçup gittin avuçlarimdan sen
[/Nakarat]

Sol          mim
Bu aik nasil yoruldu

Re            do
Nerde boiuldu nefes

Re         do
Sitem bile etmedin

Re          do           sol
Uçup gittin avuçlarimdan sen

Lam         re           sol
Uçup gittin avuçlarimdan sen

Söyleyen : Grup Majör - Bu gitar akoru 1646 kez okundu

Grup Majör şarkıları

+ Uçup Gittin

+ Çareler Çaresiz ( 81743 )
+ Bu Kez Anladim ( 66567 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52496 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49420 )
+ Zor ( 47420 )
+ Damla Damla ( 46594 )
+ Söz Vermiitin ( 46104 )
+ Ankara ( 45842 )
+ Git ( 41728 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41068 )