Eylen Sunam - Grup Laçin - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Eylen Sunam - Grup Laçin

D                                A
Eski evin mertegi  eylen sunam eylen
D               A    Bm           A
Ben istemem ortagi   yandim sunam oy   -2
D                                   A
Ortaklik mali neydim  eylen sunam eylen
D               A     Bm           A
Dis kapinin diregi   yandim sunam  oy   - 2

D            A
Kaldir kolun oynasin     -
Bm            A
Sür cezveler kaynasin
D            A           2
Yarini seven oglan
Bm              A
Gencligine doymasin      -

D                                A
Bugün ayin onudur  eylen sunam eylen
D               A      Bm           A
Yüküm bugday unudur   yandim sunam  oy  - 2
D                                   A
Evliye gönül verme   eylen sunam eylen
D             A    Bm             A
Eve gider unutur  yandim  sunam  oy      -2

Söyleyen : Grup Laçin - Bu gitar akoru 2029 kez okundu

Grup Laçin şarkıları

+ Bekar Gezelim
+ Deniz Koydum Adini
+ Eylen Sunam
+ Eylen Sunam Eylen