Benim Kalbim - Grup Konvoy - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Benim Kalbim - Grup Konvoy

Em      D         G     D
Sevgiye yolculuk umudun güçlü yüreiinde
Em      D         G     D
Aik dolu hala gözlerim ah bir görsen
Em     Am         G           D
Senin için atiyor kalbim umutla ohh
Em        D         G       D
Ne yapsam unutmuyor kalbim seni asla

Em           D
Benim kalbim bir tek sana
G             D
Bir tek senin aikina yenildi
 Em          D        G D
Benim kalbim bir tek sana güvendi
Em           Am      G          D
Benim kalbim bir tek senin için aci çekti
Em           D       G    D
Benim kalbim bir tek seni gönülden sevdi

Em           D       G      Em
Yillar önümden bir gün gibi geldi geçti
Em      D           G    D
Her ani birbirinden çok aci dolu
Em           Am      G          D
Bir an olsun dinmedi kalbimdeki firtina
Em         D         G          D
Bana günei her zaman bulutlarin arkasinda

Em           D         G        D
Sen her zaman düilerimde benimle oluyorsun
Em       D          G      D
Bazen bir günei olup içime doiuyorsun
Em         Am         G       D
Kimi zaman yagmur olup ustume yagiyorsun
Em         D        G     D
Bazen de  atei olup içimi yakiyorsun

Söyleyen : Grup Konvoy - Bu gitar akoru 1696 kez okundu

Grup Konvoy şarkıları

+ Benim Kalbim

+ Zor ( 47429 )