Rüzgar - Grup Gündoiarken - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Rüzgar - Grup Gündoiarken

Em                   F        Em
Penceremin perdesini havalandiran rüzgar
                      F         Em
Denizleri köpük köpük dalgalandiran rüzgar
Dm        F         Dm          Em
Gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar
G                   Dm          Em
Gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar

Am                  Em
Yabancisin buralara nerelerden geliyorsun
Am                    Em
Otur dinlen bas ucuma belli ki çok yorulmussun

Dm       Em       Dm        Em
Bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat
Dm       Em       Dm        Em
Bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat

Am                      Em                     )
Anlat ki çözülsün dilim ben rüzgarim demeliyim )
Am                      Em       Bm            ) 2
Rüzgarligi anlat bana senin gibi esmeliyim     )

Am       Bm       Am        Bm
Bana esmeyi anlat bana sevmeyi anlat
Am       Bm       Am        Bm
Bana esmeyi anlat esip geçmeyi anlat

Söyleyen : Grup Gündoiarken, Leman Sam - Bu gitar akoru 8779 kez okundu

Grup Gündoiarken şarkıları

+ Aik için
+ Ailiyor istanbul
+ Ankara'dan Abim Geldi
+ Aska Dogru
+ Bahar Oldum
+ Bailar
+ Beni Aldatma
+ Bir Yaz Daha Bitiyor
+ Dert Olur
+ Ellerimde Çiçekler
+ Gibi Gibiyim
+ Gördüiüme Sevindim
+ Hayallerimi Birak
+ Herseye Raimen
+ Nafile
+ Nafile Dünya
+ Olacak O Kadar
+ Olur mui
+ Penceremde Yaimurlar
+ Resimler
+ Rüzgar
+ Sarmai Dolai
+ Sen Benim iarkilarimsin
+ Sensiz Olmaz
+ Temenni
+ Yaz Bulutlari

+ Çareler Çaresiz ( 81129 )
+ Bu Kez Anladim ( 66124 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52089 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 48920 )
+ Zor ( 46985 )
+ Git ( 41277 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40512 )