Olacak O Kadar - Grup Gündoiarken - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Olacak O Kadar - Grup Gündoiarken

Am        Dm       E      Am
Aç gözünü seyret tekrari yok bunun
Am      Dm      E      Am
iiimiz muhabbet efkari yok bunun
Dm        Am       Dm         Am
Arada bir dilimiz sürçer ise affola
Dm        Am          E     Am
Tutmasini biliriz de kemiii yok bunun

Am      Dm     E        Am        )
Olacak olacak olacak o kadar      )
Dm      Am    E         Am        )  A
Olacak olacak olacak o kadar      ) 

Am        Dm       E      Am
Niyetimiz kimseyi kirmak deiildir
Am         Dm      E      Am
iurdakini buraya koymak deiildir

Dm         Am       Dm    Am           )
Arada bir zülfiyare dokunduk...        )
Dm          Am         E      Am       )  2 Kez
Tam yerine rast geldi manzara koyduk   )

TEKRAR A

Söyleyen : Grup Gündoiarken - Bu gitar akoru 2604 kez okundu

Grup Gündoiarken şarkıları

+ Aik için
+ Ailiyor istanbul
+ Ankara'dan Abim Geldi
+ Aska Dogru
+ Bahar Oldum
+ Bailar
+ Beni Aldatma
+ Bir Yaz Daha Bitiyor
+ Dert Olur
+ Ellerimde Çiçekler
+ Gibi Gibiyim
+ Gördüiüme Sevindim
+ Hayallerimi Birak
+ Herseye Raimen
+ Nafile
+ Nafile Dünya
+ Olacak O Kadar
+ Olur mui
+ Penceremde Yaimurlar
+ Resimler
+ Rüzgar
+ Sarmai Dolai
+ Sen Benim iarkilarimsin
+ Sensiz Olmaz
+ Temenni
+ Yaz Bulutlari