Nafile Dünya - Grup Gündoiarken - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Nafile Dünya - Grup Gündoiarken

C                            Dm              C
Dün gece seni gördüm rüyamda ne ilk ne son kez
C                           Dm         C
Aik sinavindan geçmek lazim geçiyor herkes
F                         C
Kim ölmüi melali aiktan zarar gelmez ayriliktan
Dm                     C
Arada bir ayrilik da lazim
F                     C
Birakip da gitti diye niye böyle bitti diye
Dm                   C
Beyhude ailamak mi lazim
G              F            C
Yar, seni görmedim aylar geçti
G            F               C
Yar, geçer dedim de deldi geçti
F             C
Her gece kabuslar
  F            C            G
Geçer dedim bunlar geldi geçti
C
Nafile dünya aiklar nafile
Dm
Yailar yakariilar nafile
C
Baitan arayiilar nafile
C
Baitan arayiilar nafile
Dm        G
Nafile dünya
C
Nafile dünya aiklar nafile
Dm
Yailar yakariilar nafile
C
Baitan arayiilar nafile
Dm          C
Nafile dünya

Söyleyen : Grup Gündoiarken - Bu gitar akoru 1890 kez okundu

Grup Gündoiarken şarkıları

+ Aik için
+ Ailiyor istanbul
+ Ankara'dan Abim Geldi
+ Aska Dogru
+ Bahar Oldum
+ Bailar
+ Beni Aldatma
+ Bir Yaz Daha Bitiyor
+ Dert Olur
+ Ellerimde Çiçekler
+ Gibi Gibiyim
+ Gördüiüme Sevindim
+ Hayallerimi Birak
+ Herseye Raimen
+ Nafile
+ Nafile Dünya
+ Olacak O Kadar
+ Olur mui
+ Penceremde Yaimurlar
+ Resimler
+ Rüzgar
+ Sarmai Dolai
+ Sen Benim iarkilarimsin
+ Sensiz Olmaz
+ Temenni
+ Yaz Bulutlari

+ Çareler Çaresiz ( 81962 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49601 )
+ Ankara ( 46051 )