Gördüiüme Sevindim - Grup Gündoiarken - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Gördüiüme Sevindim - Grup Gündoiarken

C  Em F Em     )
Am Em F Em     )  2

Em       F
Görmesem daha iyiydi
Em        F
Seni orada o gece
Em          F 
Aradan yillar geçti
          Em 
Silinmedin hafizamdan

Em          F 
Hergece gibi bir geceydi
Em         F 
Seni görene kadar
Em         F 
Birer birer çiktilar
Em         G             C             Em  
Yerlerinden hatiralar  .. hatiralar  .. unutulmaz

C          Em 
Duygularima esir oluyorum 
F   Em 
Seni görünce
Am            Em 
insan bin kere mi yaniyor
F             Em 
Bir kere sevince
C           Em 
Ruh bedenden ayriliyor
F            Em 
Çekimine girdim
Am                Em   
Bir kere daha yandim ama canim
F               Em
Gördüiüme sevindim...

Söz ve müzik :ilhan ieien 

Söyleyen : Grup Gündoiarken - Bu gitar akoru 6770 kez okundu

Grup Gündoiarken şarkıları

+ Aik için
+ Ailiyor istanbul
+ Ankara'dan Abim Geldi
+ Aska Dogru
+ Bahar Oldum
+ Bailar
+ Beni Aldatma
+ Bir Yaz Daha Bitiyor
+ Dert Olur
+ Ellerimde Çiçekler
+ Gibi Gibiyim
+ Gördüiüme Sevindim
+ Hayallerimi Birak
+ Herseye Raimen
+ Nafile
+ Nafile Dünya
+ Olacak O Kadar
+ Olur mui
+ Penceremde Yaimurlar
+ Resimler
+ Rüzgar
+ Sarmai Dolai
+ Sen Benim iarkilarimsin
+ Sensiz Olmaz
+ Temenni
+ Yaz Bulutlari

+ Çareler Çaresiz ( 81961 )
+ Bu Kez Anladim ( 66700 )
+ Bilmezdim Bir Daha Seveceiimiorjinal Ton ( 52633 )
+ Caddelerde Rüzgar ( 49599 )
+ Ankara ( 46050 )