Beni Aldatma - Grup Gündoiarken - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Beni Aldatma - Grup Gündoiarken

G                  D
Yasamin bir anlami olmali
   Em           D
Senden baska benden baska
C              D         Bm
Bana görünmeli sende olmali

G               D
Sevgi çaresizlikten dogmaz
    Em         D
Adi o zaman sevgi olmaz
C                  D              Bm
Kisi kendine biraz disaridan bakmali

  (           Em D          Em
  ( Beni aldatma beni söyletme
  (                  D        Bm
  ( Yalanlari düsündürür gözlerin
A (          Em  D         Em
  ( Böyle seyler hep olmaz ki
  (                      D        Bm
  ( Firtinalar hava sakinken kopmali

G                   D
Hüznümün bir anlami olmali
    Em            D
Yasanan seylerden bambaska
C              D         Bm
Sana görünmeli bende olmali

G                   D
Sevginin bir anlami olmali
     Em            D
Söylenen sözlerden bambaska
C              D         Bm
Bana görünmeli sende olmali

TEKRAR A

D        Em          C
Olmali olmali olmali olmali
    D           Em     Bm
Yasamin bir anlami olmali
D        Em          C
Olmali olmali olmali olmali
    D           Em     Bm
Yasamin bir anlami olmali

Söyleyen : Grup Gündoiarken - Bu gitar akoru 2482 kez okundu

Grup Gündoiarken şarkıları

+ Aik için
+ Ailiyor istanbul
+ Ankara'dan Abim Geldi
+ Aska Dogru
+ Bahar Oldum
+ Bailar
+ Beni Aldatma
+ Bir Yaz Daha Bitiyor
+ Dert Olur
+ Ellerimde Çiçekler
+ Gibi Gibiyim
+ Gördüiüme Sevindim
+ Hayallerimi Birak
+ Herseye Raimen
+ Nafile
+ Nafile Dünya
+ Olacak O Kadar
+ Olur mui
+ Penceremde Yaimurlar
+ Resimler
+ Rüzgar
+ Sarmai Dolai
+ Sen Benim iarkilarimsin
+ Sensiz Olmaz
+ Temenni
+ Yaz Bulutlari

+ Söz Vermiitin ( 45945 )
+ Ankara ( 45656 )
+ Git ( 41562 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 40837 )