Aska Dogru - Grup Gündoiarken - Gitar akorları - Şarkı sözü ve sözleri

Aska Dogru - Grup Gündoiarken

Am
Yürürüm oradan oraya
   G                       Am
Odamin duvarlarindan geçer giderim

Am
Aklimdan geçenleri
     G                       Am
Söylemek kolay degil tutulur dilim

Dm                     Am
Dokundugum seyleri tutamam bir türlü
Dm                    Am
Düsündügüm gibi konusamam açik açik
Dm                      Am
Hapsolur sevdana yapayalniz geceler
Dm                   Am
Duramam buralarda akarim enginlere

Bb                      Am
Yürürüm yürürüm sana dogru
Dm                Am
Duramam buralarda enginler nerelerde

Bb                      Am
Yürürüm yürürüm aska dogru
Am
Buralarda duramam

            Dm                     Am
Yürürüm yürürüm sana dogru aska dogru
Am
Buralarda duramam
            Dm                     Am
Yürürüm yürürüm sana dogru aska dogru

TEKRAR

Söyleyen : Grup Gündoiarken - Bu gitar akoru 2038 kez okundu

Grup Gündoiarken şarkıları

+ Aik için
+ Ailiyor istanbul
+ Ankara'dan Abim Geldi
+ Aska Dogru
+ Bahar Oldum
+ Bailar
+ Beni Aldatma
+ Bir Yaz Daha Bitiyor
+ Dert Olur
+ Ellerimde Çiçekler
+ Gibi Gibiyim
+ Gördüiüme Sevindim
+ Hayallerimi Birak
+ Herseye Raimen
+ Nafile
+ Nafile Dünya
+ Olacak O Kadar
+ Olur mui
+ Penceremde Yaimurlar
+ Resimler
+ Rüzgar
+ Sarmai Dolai
+ Sen Benim iarkilarimsin
+ Sensiz Olmaz
+ Temenni
+ Yaz Bulutlari

+ Çareler Çaresiz ( 81817 )
+ Damla Damla ( 46682 )
+ Söz Vermiitin ( 46162 )
+ Ankara ( 45912 )
+ Git ( 41789 )
+ Dalgalandim Da Duruldum ( 41146 )